Prezenca Mediale

Prezenca Mediale

Prezenca Mediale është një ndër shërbimet tona që fokusohet në fushën e prezencës mediale, që nënkupton përmendjet e juaja, institucionit tuaj, organizatës suaj, fenomenit apo ngjarjes që juve u intereson, etj. Shërbimi ofrohet për përmbajtjen televizive, radio, shtypit ditor, revistave si dhe portaleve online.

Reklamimi

Reklamimi

Keni përgatitur një kampanjë televizive për produktet/shërbimet tuaja, por nuk e dini a po transmetohen sipas media planit tuaj?

Kompania PrimeDB bënë monitorimin e këtyre kampanjave dhe përgatit raporte të detalizuara mbi to.

Zgjedhjet

Kampanja Zgjedhore

Informohuni për mbarëvajtjen ditore të kampanjave zgjedhore.

pp

Kujdesi ndaj Klientëve

Ne duam të ju shërbejmë me cilësi dhe saktësi, prandaj dhe kujdesi ndaj klientëve është proces me rëndësi. Na tregoni nëse mund ta përmirësojmë kujdesin apo shërbimin tonë.

Cilësia e Shënimeve

Cilësia e shënimeve për ne është prioritet me një rëndësi të madhe. Transparenca është e plotë dhe çdo statistikë mund të rigjenerohet nga arkivi medial që ruajmë.

PrimeDB System

Kërkoni Takim

Ne ndihemi të privilegjuar të takohemi me ju dhe të ju bëjmë një prezentim të shërbimeve tona nga afër, prandaj mos hezitoni të na kontaktoni.


Kontakti

Comments are closed.